Auto nieuws

Een auto kopen is leuk en het is heel gemakkelijk om je te laten meeslepen door alle opwinding. Je rijdt weg van de partij met een grote grijns op je gezicht, maar dan een paar dagen later beseffen dat je te veel betaald voor uw nieuwe auto, omdat je een van de verschillende gemeenschappelijke auto kopen fouten. Dan slaat de realiteit toe en kom je er jammer genoeg achter dat het te laat is om er nog iets aan te doen.

Het kopen van een auto is niet zoals het kopen van een spijkerbroek. Je kunt hem niet terugbrengen als je hem niet mooi vindt. Tenzij er echt iets mis mee is, is de dealer niet verplicht om die gloednieuwe vrachtwagen, SUV of sedan terug te nemen. (Zelfs als het defect is, moeten ze eerst de kans krijgen om het te repareren).

Dus als u erachter komt dat uw nieuwe auto niet in uw garage past of niet zo comfortabel is als hij tijdens de proefrit leek, pech gehad. Erger nog, als je erachter komt dat je te veel hebt betaald of je kunt je de betalingen niet veroorloven, dan zit je nog steeds aan de haak voor dat maandelijkse bedrag.

Overhaast te werk gaan is een van de grootste fouten bij het kopen van een auto. Net als bij jeans zijn er veel verschillende auto’s om uit te kiezen, dus koop niet de eerste de beste die je ziet. Neem de tijd om uit te zoeken welk type auto het beste bij u past en leer vervolgens alles wat u kunt over de auto’s in die categorie.

Bijvoorbeeld, pick-up trucks zijn altijd erg populair, maar is dat het beste voertuig voor u? Zou u beter af zijn met een compacte SUV? Wat dacht u van een hatchback of wagon? Vergeet niet dat er misschien betere aanbiedingen zijn voor minder modieuze voertuigen.

Duik dan dieper door te kijken naar modellen en uitrustingen. Lees meer over de betrouwbaarheid en het brandstofverbruik, kom meer te weten over de uitrusting en de afschrijving, en kijk of er binnenkort nieuwe modellen beschikbaar zijn. (Wanneer dat gebeurt, verlagen dealers vaak de prijzen om hun oude voorraad te verplaatsen).

Het is uw taak om uit te zoeken wat er beschikbaar is in plaats van u te laten verleiden door de reclame van een dealer (dat is wat ze willen). Alleen wanneer u kunt uitleggen wat voor soort voertuig u zoekt, en waarom u het wilt, moet u beginnen met winkelen.

Als je dit artikel tot het einde hebt gelezen…lees dan hier meer over het online onderzoeken van nieuwe auto’s.

Krijg de beste nieuwe auto prijs online.

2. Verliefd worden op een specifiek model
Dit is een slechte fout om te maken, om twee redenen. Ten eerste zal de verkoper waarschijnlijk heel snel doorhebben dat u uw zinnen hebt gezet op een GoGoWagon LTE of wat dan ook en zal hij minder flexibel worden met de prijs. (Als je er de verf van af likt… weet hij dat je hem toch gaat kopen).

Ten tweede, het zorgt ervoor dat je tunnelvisie naar andere opties die misschien minder duur en beter voor je. Misschien is de BooBooHatch GLR wel sneller/beter te rijden en veel zuiniger. Maar dat zul je nooit weten als je je zinnen hebt gezet op de GoGoWagon.

Sommige dealers kunnen goede deals geven aan klanten die echt van een bepaald voertuig houden. Het is echter het beste om een gelijkmatige kiel te houden en de verkoper te laten weten dat u geïnteresseerd bent in het kopen van het voertuig als u het kunt kopen tegen een goede prijs. Maar als je het niet kunt kopen voor de prijs die je wilt, ben je blij om naar andere voertuigen te kijken.

Houd in gedachten, dealers zijn niet in de business om geld te verliezen op auto deals, maar het houden van uw gevoelens dicht bij het vest en het lopen van de fijne lijn tussen “geïnteresseerd” en “overenthousiast zal over het algemeen helpen u dichter bij het waarborgen van de dealer breekt zelfs of slechts een paar honderd dollar maakt uit uw deal.

Fabrieks factuur prijs.
3. Niet het nemen van een grondige proefrit
Sla rechtsaf het terrein af, sla rechtsaf bij het stoplicht…nog twee keer rechtsaf en u bent weer terug. Dat is toch genoeg om te weten of je een auto leuk vindt? Geen schijn van kans.

De meeste dealers hebben een geplande route voor de proefrit. Deze route heeft normaal gesproken alleen bochten naar rechts. Het is bewezen, tijdens een testrit in een onbekende auto. Er gebeuren meer ongelukken als je links afslaat. Zodra u weg bent van de dealer, zullen de meeste autoverkopers u laten rijden waar u maar heen wilt. Leg hen gewoon uit dat u graag meer dan een paar minuten met de auto zou willen rijden om te zien of u hem echt zou kunnen bezitten.

De proefrit is niet bedoeld om gebreken op te sporen, maar om te beslissen of u echt met een auto kunt leven. U zult waarschijnlijk af en toe linksaf slaan, moet u dat dan ook niet doen tijdens de proefrit?

Als je eenmaal op het punt staat om een proefrit te maken, maak jezelf dan vertrouwd met alle knoppen, knoppen en bedieningselementen. Stel uw stoel in op een comfortabele rijpositie en verstel vervolgens al uw spiegels om precies te weten te komen waar de dode hoeken zich bevinden.

Rijd in dezelfde geest op de snelweg om te zien of hij lawaai maakt en in de stad om het zicht te controleren. Rijd over verschillende wegoppervlakken en voel hoe hij rijdt, en controleer vooral of u zich comfortabel voelt. Een auto kopen waarin u zich niet op uw gemak voelt, is een van de grootste fouten die mensen maken bij het kopen van een auto.

Auto Cheat Sheet Logo
Auto Prijs Quotes
Gebruik mijn aanbevolen tools om de beste deals in uw lokale omgeving te vinden.
Rydeshopper
Edmunds
MotorTrend

Vind de dealer met de laagste prijs en bespaar. Wanneer dealers concurreren = U WINT!
4. Onderhandelen vanaf M.S.R.P. (Sticker prijs)
Wanneer u een spijkerbroek koopt, is de prijs op het etiket wat u zult betalen. Hetzelfde geldt niet voor een auto. Het getal op de raamsticker is de aanbevolen detailhandelsprijs van de fabrikant, met de nadruk op “aanbevolen”. Gebruik dat als uitgangspunt voor de onderhandelingen en u zult bijna zeker te veel betalen. Dat komt omdat er een tweede, lagere, prijs is waar de dealer zich op concentreert: wat “dealer factuur” wordt genoemd.

De dealerfactuur is nominaal wat de dealer aan de constructeur betaalt voor de wagen, en er kan een behoorlijk verschil tussen beide zijn. (We zeggen “nominaal” omdat de dealer gewoonlijk op andere manieren geld verdient dan door een marge aan deze prijs toe te voegen. Hij ontvangt bijvoorbeeld bonussen voor het behalen van verschillende verkoopdoelstellingen, dealer holdback, incentives, kortingen en voor sommige modellen en afwerkingsniveaus zijn er extra kortingen).

Tags: Wij kopen autos –  mobilhome verkopen